CORE Distribution

CORE Distribution je privatna trgovinska kompanija, koja se bavi zvaničnom ditribucijom za tržište Republike Srbije sledećih brendova:

Johnson&Johnson (Carefree ulošci, Ob tamponi, Johnson’s Baby, Compeed, Listerine, Clean&Clear, Neutrogena, Reach) brendova od 2003. godine
Kimberly-Clark (Kleenex papirna konfekcija, Huggies bebi pelene) brendova od 2004. godine
Werner&Mertz (Erdal, Frosch, Emsal, Tofix, Rorax) brendova od 2009. godine
Iva i Golijska Bistrica voda od 2008. godine
Dahlia brenda od 2009. godine

Core distribucija ima kvalitetan sistem distributivnih usluga koji se bavi uvozom i distribucijom robe široke potrošnje.

Kompanija je organizovana regionalno, sa četiri distributivna centra (Beograd, Novi Sad, Kraljevo i Nis ).

Naša jaka infrastruktura čini osnovu za kvalitetnu uslugu: ukupan skladišni prostor veći od 5000 m2 koji uključuje i zaseban magacinski prostor za skladištenje medicinskih sredstava .

Savremeno organizovan logistički sistem omogućava dostavu porudžbina u roku od 24h, u  I-oj zoni distribucije i u roku od 48h u II-oj i III-oj zoni distribucije na preko 10000 dostavnih mesta.

Core biznis čini jaka prodajna sila organizovana po mrežnom principu koji kombinuje “teritorijalni” i “kupac” model, uz uvažavanje veličine i tipa kupca. To omogućava maksimalnu iskorišćenost tržišnog potencijala uz minimalne troškove prodaje.

Jedna od komparativnih prednosti je sopstveni  merchandising i promo-tim obučenih i motivisanih mladih ljudi koji su operativna podrška prodaji i najefikasniji alat u borbi za tržišno učešće.

Logo black and white: 
Subscribe to RSS - CORE Distribution