News

Digitalna kampanja za novu Vitalia Probiotic liniju

post by domino | 25.04.23

Uspešnost digitalne kampanje ne meri se samo reach-om, brojem pregleda, like-ova i share-ova, već  i zadovoljstvom korisnika koji kroz kampanju otkriju nove proizvode koji će im pomoći da unaprede kvalitet svog života. Pored uspešnih KPI-eva, upravo to zadovoljstvo smo prepoznali u komentarima i reakcijama ciljne grupe tokom kampanje lansiranja nove Vitalia Probiotic linije u Srbiji. Kroz Facebook i Instagram kampanju, seriju PR članaka na relevantnim portalima, korišćenje web banera na Google Display mreži, video bumper-a na YouTube platformi i sadržaja koje su kreirali influenseri, uspešno smo upoznali potrošaće sa svim benefitima Vitalia ovsenih kaša i kolačića obogaćenih probioticima. Sigurni smo da su obroci nove generacije iz Vitalie na pravom putu da postanu omiljeni funkcionalni doručak ili užina velikom delu ciljne grupe u čijem fokusu je izbalansirana i zdrava ishrana.

Slike

Traži se Account Manager!

post by domino | 14.07.22

Tražimo osobu koja: 

- Ima najmanje 2 godine agencijskog iskustva na istoj ili sličnim pozicijama

- Poznaje rad u MS Office paketu

- Voli rad sa ljudima u timu i ima izražene organizacione sposobnosti 

- Vešto održava komunikaciju sa klijentima i razume njihove potrebe i ciljeve 

- Uspešno komunicira sa svojim kreativnim timom i delegira zadatake

- Postupa odgovorno, ambiciozno i proaktivno

- Voli svoju profesiju i spremna je da da svoj originalni pristup svakom novom izazovu! 

Slike

LANSIRANA JE KAMPANJA ZA NOVU KNAUF K LINIJU LEPKOVA

post by domino | 14.03.22

Početkom ovog meseca, KNAUF je predstavio novu K liniju lepkova za keramiku. Neposredno pre dolaska proizvoda na tržište, pokrenuli smo kampanju “Za ozbiljne majstore", a u "teaser" i "revealer" fazama kampanje fokusirali smo se na redizajn pakovanja i benefitima Knauf proizvoda. Pored bilborda u Beogradu i u regionalnim centrima Srbije i emitovanja reklamnih poruka i sponzorstava na radio stanicama širom Srbije, Knauf kampanja “Za OZBILJNE majstore" ima snažnu podršku i u digitanim kanalima komunikacije, a promocija obuhvata i mrežu maloprodajnih objekata. Uskoro startuje i kampanja u okviru programa “Častimo ozbiljne majstore", tokom koga će Knauf nagrađivati lojalne kupce izabranih proizvoda.

Srećna nova godina 2022

post by domino | 29.12.21
Slike

SENIOR DESIGNER

post by domino | 31.03.21

Opis pozicije

Tražimo senior dizajnera/ku sa 3+ godine agencijskog iskustva, koji će u kreativnom timu raditi na razvoju kreativnih koncepata i ideja, i samostalno razvijati vizuelna rešenja za različite klijente i kanale komunikacije.Ako tvoj mozak razmišlja po Adobe pravilima, ako pratiš trendove i postavljaš ih, ako ti odgovara rad u manjim timovima i velika kreativna sloboda – javi se, fotelja je upražnjena (i vrlo udobna).

Pošalji CV i portfolio na office@domino.rs do 09.04.

 

Potrebno

Odlično poznavanje Adobe paketa

3+ godine agencijskog iskustva

Poznavanje print i digitalnih medija

Iskustvo rada na 360 kampanjama 

Nova kampanja za početak godine

post by domino | 02.03.21

Početak godine je pravo vreme za donošenje dobrih odluka. Ove godine smo odlučili da novu sportsku kladionicu na našem tržištu, Merkur X tip, što uspešnije lansiramo u medijsku orbitu! U okviru ATL kampanje koju smo pokrenuli sinhronizovano sa otvaranjem objekata i širenjem Merkur X tip mreže u Srbiju, noseći kanal je TV, kako bi se kroz seriju od tri spota što veći broj Merkur X tip igrača upoznao sa benefitima i bonusima koje Merkur X tip nudi. Mladi Petrović je odlučio da uz savete svog iskusog mentora oproba sreću u Merkur X tip lokalima, a naša win-win strategija na osnovu koje smo kreirali kampanju se pokazala kao siguran dobitak i za klijenta i za agenciju.

Regionalna online diskusija o poslovnim prilikama nakon COVID 19 pandemije

post by domino | 05.05.20

Ukoliko Vaša kompanija posluje ili razmatrate ulazak na tržište jugoistočne Evrope, pozivamo Vas da učestvujete u
online forumu, koji smo organizovali u saradnji sa našim partnerima iz regionalne mreže SEENTHESIS, na temu poslovanja nakon COVID pandemije, sa pregledom relevantnih podataka sa lokalnih tržišta i identifikovanim prilikama za poslovanje u regionu.
Teme o kojima će biti govora su generalna situacija na lokalnim tržištima Srbije, Bugarske, Ruminije, Grčke, Hrvatske, Albanije i Severne Makedonije; promene u navikama i aktivnostima potrošača i načinu poslovanja; promene na medijskom tržištu, kao i potencijali i prepreke za poslovanje u regionu u aktuelnom periodu.
JEDAN REGION. ŠEST ZEMALJA. 52 MILIONA POTROŠAČA. Uključite se u utorak 12. maja 2020. godine od 15h po lokalnom vremenu i pored kratkih prezentacija sa svih šest tržišta, bićete u prilici da postavite pitanja i učestvujete u diskusiji. 
Prijave i registracija putem linka: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUkcuirpjwvE9Uo4qzNwik3sXEdI9a...

Slike

JOŠ JEDNA NAGRADA ZA DOMINO

post by domino | 24.12.19

Nakon svečane proslave dana UEPS-a i dodele priznanja za 2019. godinu, Domino Communications se može pohvaliti srebrnim priznanjem za kampanju SVI SMO TU za klijenta BALKAN BET u kategoriji Promotivna integrisana kampanja: maloprodaja, trgovina i usluge. Pogledajte kratak Case za ovaj projekat, kao i deo atmosfere sa dodele priznanja. 

Slike

Wellport gala event

post by domino | 06.06.18

Ponosni smo što smo za našeg klijenta Shikun&Binui Group, lansirali novi projekat (brend), prvi kondominijum na Novom Beogradu - Wellport. Gala ceremonija otvaranja organizovana je 10. maja u prostoru Jugoslovenske kinoteke za više od 350 zvanica iz korporativnog i javnog sektora, kako bi se predstavili svi razlozi koji Wellport čine idealnim mestom za Vaš novi dom. Od idejnog koncepta, preko kompletnog brendinga prostora i promotivnih materijala, Domino je obratio pažnju i na najsitnije detalje kako bismo dočarali atmosferu Wellport-a i uplovili u “Luku dobrog života”. Više informacija o projektu na http://www.wellport.rs

Slike

Svečano lansiranje projekta Skyline Belgrade

post by domino | 21.09.17

Za našeg klijenta AFI Europe organizovali smo svečanu ceremoniju u čast obeležavanja početka izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa impozantne veličine, na prestižnoj lokaciji u centru grada - Skyline Belgrade. Gala launch event održan je 14. septembra u poslovnom parku Airport City Belgrade, sa velikim brojem zvanica, uz prisustvo najvišnih zvaničnika, koji su imali premijerno priliku da se bolje upoznaju sa novim simbolom Beograda - kompleksom Skyline Belgrade. http://www.belgradeskyline.rs/

Slike

Film "Ruska avangarda u Beogradu"

post by domino | 04.09.17

Film "Ruska avangarda u Beogradu" Muzeja Jugoslavije, rađen u saradnji sa Domino Communications dobio je nagradu za nabolji muzejski film 2017. godine na takmičenju Museums in Short.

Slike

Srećna nova 2017 godina

post by domino | 28.12.16

Srećna nova 2017 godina

 

Slike

FBI - Dosije Tesla

post by domino | 05.12.16

Povodom 160 godina od rođenja Nikole Tesle i 80 godina od kada je proglašen za počasnog građanina Novog Sada u SNP-u je 19.11. premijerno izvedena multimedijalna predstava FBI-Dosije Tesla u produkciji Tesla Global Foruma, SNP-a i u saradnji sa dr Neletom Karajlićem.  Uključili smo se u ovaj scensko-muzički spektakl o potrazi FBI-a za Teslinom tajnom, i koristeći savremene tehnologije s Teslom na umu - omogućili virtuelno putovanje kroz prostor i vreme na sceni, uz projection mapping i animacije na 180m² i 5 odvojenih platana. 

Domino communications u saradnji sa: 

Nikola Stepković - dizajn animacija

Marko Katanić, Mladen Nikolić - animacija

Mladen Nikolić - Projection mapping

Reprizno izvođenje odigraće se u Beogradu, u Sava Centru, 18.12. u 20:21h.

Slike

Das ist Krauterhof!

post by domino | 09.11.16

Za potrebe nove kampanje naučili smo nemački jezik, napunili herbarijume, istrčali do vrha brda, udahnuli duboko i u netaknutoj prirodi osmislili kampanju za 100% prirodne preparate iz Nemačke. Prošli smo tretmane konjskim balzamima, lekovitim kremama i gelovima, anticelulit kremama i biljnim šamponima – i osećamo se odlično!

MaxBet Zamalo Nagradna igra

post by domino | 17.06.16

Naš novi klijent MAXBET nas razgibava u uzbudljivoj sezoni sportskih dešavanja. Posle taktičkih kampanja Uvek na terenu i Bet2slot, razmahali smo se teniskim reketima.
Za ovogodišnji Roland Garos MAXBET je kreirao nagradnu igru ’Zamalo’ u znak podrške Noletu, a mi smo za njih kreirali ATL i digital kampanju i pretvorili ZAMALO u PUN POGODAK!  Osam srećnih dobitnika je prisustvovalo finalu i doprinelo da NOLE uđe u istoriju.

Nova kampanja OTP banke

post by domino | 27.04.16

Aktivno smo se uključili u izbore, izbore za predsednika kućnog saveta… Pripremili smo kampanju OTP banke za stambene kredite - i ovog puta “nosilac liste” je bio poznati televizijski voditelj i zaštitno lice OTP banke Zoran Kesić. Pored TV spota, u okviru kampanje su predstavljeni i radio spot, novinski oglasi, veliki broj web formata kao i promotivni materijal za filijale banke.

BAMBOOS Mix pleasure with pleasure

post by domino | 18.01.16

Ceo region miksuje! Mix cole i vina, čuveni bambus, dobija sopstveni brend. Bamboos kampanja obraća se svima koji znaju da ne valja mešati posao i zadovoljstvo i poručuje: mešajte zadovoljstvo i zadovoljstvo – mnogo je bolje! www.bamboos.co.me

Slike

Go mingle

post by domino | 30.12.15

Od 1. decembra reč minglovanje ima potpuno novo značenje! Brend Mingle, na čijem smo kreiranju radili tokom ove godine, od imena preko ambalaže do komunikacije – ugledao je svetlost dana. Naučili smo sve o konfiturama i voćnim namazima, uživali u brainstorming degustacijama, i konačno zadovoljstvo delimo sa vama. Go mingle www.mingle.rs

Slike

Ruska avangarda u Beogradu

post by domino | 28.12.15

Povodom obeležavanja stogodišnjice nastanka Crnog kvadrata, remek dela vodećeg umetnika ruske avangarde Kazimira Maljeviča, u Muzeju istorije Jugoslavije otvorena je izložba Ruska avangarda u Beogradu, a mi smo se pobrinuli za ceremoniju otvaranja. Kreirali smo 3D mapping projekciju koristeći izložene radove, i njome uveli publiku u svet i misao pokreta avangarde.

Izložba traje do 28. februara. 2016.

Otvaranje nove prodavnice - Original Marines

post by domino | 16.12.15

U Beogradu je svečano otvoren još jedan prodajni objekat poznatog svetskog brenda odeće Original Marines. Za tu priliku, organizovali smo okupljanje i koktel za veliki broj ličnosti iz sveta muzike, sporta i kulturnog života, a najmlađi su se najviše radovali druženju sa neodoljivim Minionom, koji je celo veče neumorno delio balone i fotografisao se sa decom, pa i malo starijima.

Slike

Johnson's Baby aktivacija u Mercator hipermarketu

post by domino | 10.11.15

Tokom dva vikenda brend Johnson's Baby i kreativni tim Domina doneli su "Baby svet" u hipermarket Mercator.  U okviru jednomesečne promocije JB proizvoda, kojom se kupovinom 3 artikla ostvaruje popust od 40%, posetioci su tokom ta dva vikenda dobijali za kupovinu i gratis JB sapun, a bili su i u prilici da se bolje upoznaju sa JB linijom proizvoda, buduće mame da dobiju savete od sertifikovane babice o kupanju i nezi, kao i da nauče tehnike uspavljivanja bebi. Zabava nije izostala ni za najmlađe potrošače koji su uživali u kreativnoj radionici i maskiranju.

OTPKešić

post by domino | 05.11.15

U novoj kampanji OTP banke, poznati srpski TV voditelj Zoran Kešić pokušava da se izbori sa izazovima u teretani. Kako OTP banka može da mu pomogne u tome, pogledajte u našem novom TV spotu.

Novi klijent stigao u Domino

post by domino | 13.11.14

Vodeća svetska kompanija u sektoru nekretnina CBRE, novi je klijent Domino communications-a. Želimo im dobrodošlicu i radujemo se kreativnim i uspešnim kampanjama koje su pred nama. 

Slike

Adaptacija Paloma TVC-a za srpsko tržište

post by domino | 27.10.14

Paloma je razvila novu generaciju proizvoda Paloma Sensitive Care za brižnu negu vaše kože.
Od sada, maramice i toaletni papir Paloma Sensitive Care možete naći i na našem tržištu.

Tedi TVC

post by domino | 23.10.14

Jedan od omiljenih dečijih sokića u Evropi stigao je i kod nas. Upoznajte se sa simpatičnim medvedićem Tedijem i sokovima, koji su odavno osvojili mališane širom Evrope. Domino communications uradio je adaptaciju Tedi TVC-a za srpsko tržište. Sigurni smo da ćete uskoro pevušiti Tedi pesmicu!

Štarkiši

post by domino | 20.03.13

Upravo je počela TV kampanja za Štarkiše, keksiće za decu koje smo osmislili, kumovali im, s kojima smo pevali i ludo se zabavljali gradeći svet avanture - Zemlju Štarkiša. U tom svetu "od mašte se raste". Kada nas sledeći put budete videli, iznenadićete se koliko smo porasli!

Integrino

post by domino | 15.03.13

Da li ste spremni za invaziju žita? Startovala je TV i outdoor kampanja za novi Štarkov proizvod - Integrino, keks od celog zrna žitarica! Radili smo naporno, ali uz česte pauze za degustaciju. Prosto obožavamo kampanje za ukusne proizvode!

Honda CR-V kampanja

post by domino | 20.09.12

Prodajna akcija kompanije Honda, u okviru koje je kupcima modela Honda CR-V omogućeno da ostvare popust i dobiju paket originalne dodatne opreme, podržana je i integrisanom medijskom kampanjom. Kroz oglase u štampanim medijima i bilborde, kao i posredstvom karakterističnog radio spota, medijskoj javnosti je na originalan i kreativan način predstavljeno po čemu je Hondin model "Klasa iznad" u odnosu na konkurenciju. Ostali radovi honde

Siemens karavan

post by Mihajlo | 16.04.12

Siemens ove godine proslavlja 125 godina prisustva u Srbiji. U sklopu obeležavanja ovog značajnog jubileja, Siemens-ova izložba "Korak ispred vremena – inovacije koje su izmenile svet" u prethodna tri meseca posetila je Kragujevac, Beograd i Suboticu. Žitelji ovih gradova imali su priliku da se upoznaju sa izumima koji su bili preteča današnjih savremenih saobraćajnih sredstava, medicinskih aparata i ostalih tehničkih rešenja. Deci je posebno zanimljiva bila predstava pozorišta "Dečja zemlja", kroz koju su se na šarmantan i duhovit način upoznali sa nastankom sijalice, teleprintera, telefonske centrale i drugih izuma, ali i sa procesom elektrifikacije Srbije, osvetljenja Beograda i građenja hidroelektrana širom zemlje.

Slike