Domino usluge

Strateški marketing

...je mapa na kojoj ucrtavamo Vašu putanju

Brinemo o budućnosti vaših poslovnih planova. Sve što treba da znate je gde želite da Vaš posao bude sledeće godine u ovo vreme, a naši precizni kompasi će se pobrinuti da pronađemo pravi put da tamo i stignete.

Kampanja: Odlična računica

Klijent: 
U jeku globalne ekonomske krize i pada kupovne moći potrošača, zadatak je bio lansiranje nove, cenovno orijentisane kampanje za Tempo hipermarkete, koja bi učvrstila racionalne i emotivne razloge za kupovinu u Tempo lancu, i jače pozicionirala kompaniju na srpskom tržištu. Kreirali smo komunikacionu strategiju integrisane kampanje sa uštedom kao ključnom porukom, sadržanom u sloganu 'Odlična računica' i podrškom u svim materijalima i kanalima komunikacije. Takođe, učinili smo zvuk zveckanja novčićima prepoznatljivim simbolom kampanje i Tempo marketa, nalik zvučnom logotipu. Poruke o dobrim cenama i širokom asortimanu bile su široko prihvaćene kao glavni razlozi za kupovinu u Tempo hipermarketima, i simboli pametne  i razumne kupovine.
Više o radovima Tempo

Grafička produkcija

...je mesto gde ideje dobijaju svoj oblik

Pre nego što stigne do oka posmatrača, lepota je u rukama naših dizajnera! Oni znaju da svaka priča ima svoju boju, svoj oblik i pravo da bude primećena! Pronađite svoj vizuelni identitet, skrenite pažnju na sebe i zadržite je!

 • Vizuelni identitet
 • Korporativni materijal
 • Oglasna rešenja
 • Propagandni materijal
 • Ambalaža

Oglasno rešenje HONDA Civic Hybrid: PRIRODAN IZBOR

Klijent: 
U globalnoj trci za osmišljavanjem što boljeg automobila budućnosti koji bi odgovorio na zahteve modernih kupaca i ekološke izazove, kompanija Honda dala je svoj futuristički odgovor – automobil Honda Civic Hybrid, za koji smo osmislili i lansirali print kampanju. Otputovali smo u budućnost i u futurističkom ambijentu predstavili novi automobil kao kombinaciju brzine i prirode. Naša vizuelna rešenja, uz slogane 'Prirodan izbor' i 'Vozite budućnost pre drugih', osvanula su u svim relevantnim časopisima i na najprometnijim raskrsnicama, i odvela sve posmatrače pravo u budućnost!
Više o radovima Honda

Video produkcija

…je mesto gde ideje uče da se kreću, lete i dobijaju super moći

Budite maštoviti, poželite više. Očekujte da reklame za vaše usluge ili proizvode budu razlog da gledaoci ne promene kanal. Ne ograničavajte se, naš video tim je ekipa stručnjaka za nemoguće.

 • Produkcija Corpo, reklamnih i muzičkih spotova kao i namenskih filmova
 • Montaža
 • 2D i 3D animacije
 • Compositing & grafička obrada
 • Adaptacije
 • Compositing & graphic processing

Integrino - Launch kampanja: „Pun ukus zdravlja”

Klijent: 
Prateći inovacije i trendove na tržištu biskvita, kompanija Soko Štark rešila je da lansira novu kategoriju proizvoda – keks od celog zrna žitarica, pod imenom Integrino! Naš zadatak je bio da širu publiku upoznamo sa racionalnim benefitima ali i emotivnim razlozima za konzumiranje Integrina. Kreirali smo ATL i BTL kampanju i njima izvršili invaziju žita na sve pauze za kafe, užine i zdrave snack obroke. Promovišući zdrave navike i njihovo mesto u modernom životu, pozicionirali smo Integrino kao idealnu kombinaciju zadovoljstva i zdravlja! Radili smo naporno, ali uz česte pauze za degustaciju – prosto obožavamo kampanje za ukusne proizvode!
Više o radovima Štark

Audio produkcija

...je brdo sa koga se vaše poruke najdalje čuju

Svoje klijente oglašavamo jasno i glasno. Ako treba, i sa  vrha brda. Ponekad uz pesmu, ponekad uz šalu, ponekad uz šapat. Ali svaki put, neizostavno, očekujemo taj magični efekat dobrih poruka – eho koji se dalje širi.

 • Muzička produkcija 
 • Montaža i obrada dijaloga
 • 2ADR (nadsinhronizacija snimljenih dijaloga)
 • Dizajn i montaža zvučnih efekata 
 • Snimanje i obrada spikera
 • Mix i mastering

DICLOFLEX TVC za jugoistočnu i centralnu Evropu

Klijent: 
U okviru launch kampanje za novi proizvod PharmaSwiss kompanije – DicloFLEX lek protiv jakih bolova sa brzim prodiranjem sve do centra bola, realizovali smo video spot ‘Spray the pain away’, za koji je naš audio tim realizovao snimanje i obradu voice-over-a i finalni miks. Osim toga, komponovali smo originalnu muziku u stilu šunjalice, koja prati situaciju, i liku devojke koja u DicloFLEX spreju vidi rešenje za bol, daje pametan karakter. 
Više o radovima PharmaSwiss

Event

...su klubovi u koje izlaze najveće zvezde među idejama

Želite da Vaš proizvod ili usluge prate kamere gde kod se okrenete? Pokažite im da umete da se zabavljate i privucite pažnju. Samo recite kada, a mi ćemo se postarati da svi budu tamo!

Cockta na EXITU

Klijent: 
Tokom četvorogodišnje saradnje sa Cockta brendom (2007-2010), u okviru regionalne kampanje ‘Cockta. Bez šale’ koju smo vodili i adaptirali za područje Srbije i Crne Gore, pratili smo svoje verne fanove tokom četvorodnevne klabing avanture na EXIT 008 festivalu. Naš tim Cockta maskota (patka, žirafa, ovca, pingvini, krava…) i 20 promoterki, zabavljao se sa posetiocima na Cockta šanku, ludovao na Cockta stejdžu, i kulirao u Cockta Chill Zoni. Podelili smo mnogo Cockta poklona i oblačića, ovca je dobro izblejala, krava načisto poludela od sreće, a žirafa imala ubedljivo najbolji pogled na sve stejdževe. 
Više o radovima Cockta

Digital

...share, share, share!

Proširite komunikaciju. Povežite se sa svojim poslovnim partnerima i potrošačima koristeći nove digitalne medije.  Budite inovativni. Budite tema o kojoj se priča. Progovorite jezikom LIKE-a i SHARE-a. Komunicirajte viralno. Kreirajte buzz. Neka mreža bruji o vama.

 • Internet marketing  
 • Social Media 
 • UI/UX Dizajn 
 • Web produkcija

 

Gekko veb sajt i aplikacija

Klijent: 
Gekko je softver za Mobotix kamere koji je razvila kompanija Vucomm, namenjen povećanoj sigurnosti korisnika a sa širokom lepezom primene – od evidencije saobraćajnih prekršaja do praćenja robe i sprečavanja incidenata na mestu prodaje. Zadatak agencije bilo je kreiranje vizuelnog identiteta brenda, osmišljavanje slogana (Ključni svedok), dizajniranje veb sajta u skladu sa usvojenim indetitetom kao i osmišljavanje korisničkog interfejsa aplikacije Gekko V 1.0002. Primenom usvojenih rešenja na veb prezentaciju zaokružili smo inicijalni vid komunkacije sa potencijalnim korisnicima, kojima su na pregledan i moderan način predstavljene sve funkcionalne prednosti softvera.
Više o radovima Vucomm